Jessner`s Peel Kit

Jessner`s Peel Kit

​Een Jessner peeling is een vorm van chemische peeling. Peeling is een techniek waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen. Heeft u last van een grove huidstructuur, poriën, acnelittekens of een zonbeschadigde huid? Dan is deze peeling een mogelijke oplossing. Het doel van een Jessner peeling is om de structuur van de huid te verbeteren, te verfijnen en de kleur van de huid egaler te maken. Er komt een nieuwe, frisse huid tevoorschijn.

Een gezichtsbehandeling met de chemische peeling zorgt ervoor dat uw huid verbeterd. De doorbloeding van uw huid zal toenemen en de vorming van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd. Dode huidcellen die uw poriën kunnen verstoppen en voor ontstekingen kunnen zorgen, worden door de Jessner peeling verwijderd. De Jessner peeling bevat verschillende zuren als recorcinol, melkzuur en salicylzuur.

Een Jessner peeling kan worden uitgevoerd bij beginnende fijne lijntjes in de huid, geringe acnelittekens, een door de zon beschadigde huid en bij een huid met een grovere structuur. Diepere rimpels verdwijnen er niet door, maar de huid gaat er wel beter uit zien. Als u een Jessner peeling wenst te ondergaan, houdt u er dan rekening mee dat het herstel van uw huid ongeveer zeven dagen duurt.