Fruitzuur peeling

Fruitzuur peeling

 

Fruitzuur peeling voor thuis gebruik. Bespaar op hoge salonkosten. Een stralende huid binnen handbereik met onze fruitzuur peelings van hoge kwaliteit!

 

Een fruitzuurpeeling is een ideale behandeling om uw huid op te frissen. Ongewenste pigmentveranderingen, rimpels, littekens, acne en onregelmatigheden van de huid kunnen grondig worden aangepakt. Een fruitzuurpeeling wordt bij ons uitgevoerd op basis van glycolzuur. Een glycolzuurpeeling is de aangewezen manier om de huid gladder, gezonder, steviger te maken en eventueel aanwezige pigmentvlekken te verzachten.


Waarom fruitzuurpeeling?

  • Verbeterde huidstructuur

  • Kleine rimpeltjes minder zichtbaar

  • Littekens na acne minder zichtbaar

  • Minder mee-eters

  • Verbeterde doorbloeding


Wat houdt fruitzuurpeeling in?

 

Bij een fruitzuurpeeling wordt de huid eerst gedesinfecteerd en vetvrij gemaakt met een pre peel oplossing. Vervolgens wordt de huid door een fruitzuur peeling behandeld. De zuren in de peelings verslappen de samenhang tussen de huidcellen in de bovenste huidlaag. Hierdoor zorgt de peeling voor een dunnere huid. Tevens stimuleren de zuren de nieuwvorming van collageenvezels. Hierdoor wordt het steunweefsel verhoogd. Ook verbetert de elasticiteit van de huid en is de huid beter in staat om zijn eigen vocht vast te houden.

Na de behandeling ontstaat een rode kleur. Afhankelijk van de soort peeling trekt dit na enkele uren weg. Na een paar dagen kan afschilfering van de bovenste huidlaag plaatsvinden. Ook kan er soms wat jeuk ontstaan.