VITA A Olie kopen

Vitamine A tegen acne.

Om acne, mee-eters, littekens en een vette huid te verhelpen zijn er talloze producten verkrijgbaar die belachelijke beloften maken zoals binnen 3 dagen van uw acne af, de volgende dag van uw acne af, of zelfs binnen enkele uren resultaat.

Olie is de sleutel tot de oplossing van acne. Bacteriën voelen zich prettig in een anaerobe (zuurstof vrije) omgeving. Als het lichaam veel talg (olie) produceert, dan wordt dit uitgescheiden via de talgklieren gelegen in de poriën van de huid. Deze talg verstopt de poriën en samen met vuil en dode huidcellen zorgt dit voor een perfecte omgeving voor bacteriën om zich razend snel te vermenigvuldigen. Het resultaat is ontstekingen in de huid ofwel acne.

Sommige producten tegen acne zijn een afgeleide van vitamine A. Vitamine A is de allereerste vitamine die wetenschappers ontdekte in 1913. Niemand kan een patent aanvragen op vitamine A, dus verzon de farmaceutische industrie afgeleiden van vitamine A en liet ons geloven dat dit beter was dan het echte vitamine A. Veel van deze producten hebben ernstige bijwerkingen. Helaas komt de vette huid en daaruit volgende acne na gebruik vaak weer terug waardoor er nog een tweede, derde en soms vierde kuur moet worden genomen vaak zonder blijvend effect. De zware bijwerkingen zijn eigenlijk erger dan de acne zelf waardoor de gebruiker voor het blok wordt gezet; een goede gezondheid of een gezonde huid.

Ook in sommige cremes zitten afgeleide van vitamine A. Deze cremes bevattenis een in water oplosbare vorm van vitamine A. De huid kan deze vorm van vitamine A niet goed opnemen omdat er voorbij wordt gegaan aan het feit dat vitamine A alleen goed wordt opgenomen door de huid als het in een olie zit. Bovendien bezorgen deze cremes menig gebruiker huidschilfers, branderig rode huid en maakt het de huid dunner waardoor bloedingen ontstaan daar waar de huid scheurt (bijv bij lippen). Ook hierbij geld dat zodra de gebruiker stopt met de behandeling de acne ook weer terug komt. Bovendien is de huid na de behandeling erg dun en dus vatbaar voor allerlei invloeden van buitenaf waardoor de gebruiker vaak erger af is na de behandeling als voor de behandeling.

Solution heeft nu een veel beter alternatief. Onze Vitamine A olie voor uitwendig gebruik. Dit is echte vitamine A en is voor 100% op oliebasis. Omdat het uitwendig wordt aangebracht loopt u geen van de risicos die u wel zou ondervinden als deze inwendig gebruikt zou worden. Omdat het op 100% oliebasis is neemt de huid de vitamine A veel beter op. En de extra ingrediënten zorgen voor een vochtinbrengende formule. Dus geen rode branderige huid, huidschilfers en bloedingen meer. Uw huid droogt niet uit en doordat de vochtbalans in uw huid op peil blijft is uw huid in staat om schadelijke invloeden van buitenaf af te slaan. Tegelijkertijd is het een sterke antirimpel crème en laat het littekens en rode vlekken vervagen. Bij gebruik van onze VITA A olie zult u merken dat uw huid minder vet wordt. Uw huid zal minder talg aanmaken en de poriën zullen weer schoon worden. Bacteriën zullen zich niet kunnen vermenigvuldigen en daarmee zullen de puistjes verdwijnen. Uw huid zal weer glad en zacht aanvoelen en niet strak, branderig en schilferig als met andere huidproducten. Als de huid zich hersteld zal veel van het vuil uit de poriën los komen en dit kan voor sommige gebruikers betekenen dat ze de eerste weken een verergering zien van hun acne. Onthoud dat dit een overgangsfase is waarbij de huid zich ontdoet van het vuil en dit zal verdwijnen zodra de huid schoner wordt.

Geen producten gevonden...