Vitamine A creme kopen

Een mooie huid met Vitamine A

Wat is Vitamine A?
 
Vitamine A – ook wel Retinol genoemd – is een vorm van Vitamine A en wordt in huidverzorging gebruikt om huidveroudering te behandelen. 

Hoe werkt het?
 
Natuurlijke Retinol (Vitamine A) werkt omdat de moleculaire structuur klein genoeg is om in de onderste lagen van de huid door te dringen. Van Vitamine A is bewezen dat het pigmentvlekjes, fijne lijntjes en rimpels verminderd en de huidstructuur verbeterd. 

Onze vitamine A creme bevat pure Retinol Palmitate (vitamine A) en is met 5% pure vitamine A de sterkste vitamine A creme verkrijgbaar.Gegarandeerd!

Werkt doeltreffend en prefentief tegen rimpeltjes en heeft bewezen de diepte van de rimpeltjes te verminderen. Oneffenheden worden zichtbaar minder en de huid lijkt weer egaal en vitaal. Het huidbeeld is meteen zichtbaar verbeterd.

Werkt geweldig tegen een droge huid en stopt huidveroudering. Helpt rimpels te verminderen door de huid te voeden, de celvernieuwing te stimuleren en de circulatie te bevorderen. Onze Vitamine A creme is een bijzonder effectieve moisturizer en zorgt dat het huidvocht en de elasticiteit behouden wordt.

Inhoud:
50 ml
Vitamine A 5%

Ingredienten:
Vitamine A 5% (Retinol Palmitate), Water, isopropyl palmitate, jojoba oil, caprylic capric triglyceride, squalane, 1,3 propanediol, ceteareth-20, dimethicone, glyceryl stearate, raspberry seed oil, cetearyl alcohol, peg-100 stearate, sodium lauryl lactylate, octyl dodecanol, beeswax, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, tocopheryl acetate, hydroxyethyl cellulose, hexylene glycol, disodium edta, tocopherol, ascorbyl palmitate, ascorbic acid, citric acid, methylisothiazolinone. 

Gebruik:
Meerder malen per dag te gebruiken. Bij voorkeur `s morgens en `s avonds voor het slapen aanbrengen.